La finalul lunii iulie a.c.în munții Trascău se va desfășura un nou modul de pregătire profesională a viitorilor lideri montani internaționali (IML).

Acesta are ca tematică activitățile montane specifice de vară, incluzând siguranța clientului în teren stâncos, acvatic, navigație montană de zi și de noapte, bivuac improvizat, managementul riscului și primul ajutor… și multe altele.

Acest modul este unul destul de important pentru aspiranții IML deoarece este ultimul modul de instruire înainte de încheierea anului 1, care se finalizează cu examene eliminatorii de vară și de iarnă.

Liderul Montan Internaţional (International Mountain Leader – IML) este o persoană recunoscută și calificată să conducă, să înveţe, să acorde suport şi să instruiască clienţii săi, contra cost sau voluntar, în toate zonele montane din lume, indiferent de anotimp și altitudine, până la limita zăpezii permanente (ghețari).

Această calificare în turismul montan, care se obține doar în urma cursului IML organizat de către noi, este singura calificare care se poate obține în România și oferă posibilitatea de muncă pe munte, în afara României, fiind recunoscută la nivel UE și mondial.

Pentru mai multe detalii și informații privind cursul de formare profesională IML, vă rugăm să citiți pe site-ul nostru sau să ne contactați direct.

 

 

 

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay