Săptămâna trecută a avut loc în Lenggries, Germania, Adunarea Generală Anuală a membrilor UIMLA – Union of International Mountain Leader Associations.

Evenimentul a debutat cu o vizită la centrul de antrenament pentru salvatorii montani din Bavaria și prezentări pe teme montane și legate de profesia IML din partea câtorva membri delegați.

uimla 2023

În cadrul acestei întâlniri, trei asociații naționale au devenit, în urma anilor de evaluare și testare, membri deplini UIMLA. Este vorba de asociațiile de lideri montani internaționali din Chile, Norvegia și Ungaria. Astfel, în prezent, UIMLA numără 25 de organizații membre care lucrează împreună pentru reglementarea, gestionarea și promovarea profesiei de International Mountain Leader.

Bienvenido Chile!
Üdvözöljük Hungary!
Velkommen Norway!

Totodată, în cadrul acestei adunări, Georgia a fost acceptată ca membru aspirant UIMLA.

Un alt eveniment important din cadrul Adunării Generale UIMLA din acest an a fost alegerea unui nou Birou Executiv, acesta fiind format din:uimla 2023

  • președinte: Ian Spare (Marea Britanie), reales
  • vicepreședinte: Marian Anghel (România), reales
  • secretar general: Danijela Bucić (Croația)
  • director tehnic: Bill Bailey (Cehia), reales
  • trezorier: Esther Murciano (Spania)

Societatea Ghizilor și Liderilor Montani este membru UIMLA din 2013, devenind membru cu drepturi depline patru ani mai târziu.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay