În cadrul Adunării Generale Extraordinare desfășurate în luna noiembrie, membrii activi ai Societății Ghizilor și Liderilor Montani au ales un nou Consiliu Director.

Noua conducere SGLM este formată din:

Călin Stan, Președinte

Florin Ocolișan, Secretar

Marius Popa, Membru

Călin Stan face parte din Societatea Ghizilor și Liderilor Montani din anul 2017. Se descrie ca o persoană care a căutat constant să transmită altora din cunoașterea si experiența acumulate, în special copiilor, contribuind astfel la consolidarea societății actuale, dar și viitoare.

Florin Ocolișan sau “Oco”, pentru prieteni, s-a alăturat Societății Ghizilor în 2015, făcând parte din prima generație de International Mountain Leaders pregătiți în România. O bună parte a timpului său este dedicat activităților montane – drumeție, alpinism clasic și schi de tură.

Marius Popa este alături de SGLM încă din 2017, fiind ghid montan și lider montan internațional. În ultimii 5 ani a condus pe munte peste 2000 de turiști, din peste 30 de țări, fiind recompensat cu certificatul de excelenta primit din partea platformei internaționale Trip Advisor. Pe lângă munte, interesele sale se întind înspre domenii precum educația, filosofia si psihologia.

Noul Consiliu Director al SGLM are un mandat de 4 ani.

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels