În a doua jumătate a lunii februarie 2021 a avut loc o Adunare Generală Extraordinară a Societății Ghizilor care a avut pe ordinea de zi, printre altele, organizarea unor alegeri extraordinare pentru un nou CD.

Această AG Ex. a avut loc ca urmare a alegerii lui Marian Anghel, președintele SGLM aflat la jumătate de mandat, în noul Birou Executiv al UIMLA, în decembrie 2020.

Din noua postură de vice-președinte al UIMLA, Marian Anghel a decis să renunțe la funcția de conducere la nivel național, respectiv să își dea demisia din funcția de președinte al SGLM, pentru a se putea concentra pe activitatea în cadrul Uniunii Internaționale.

Noul Consiliu Director ales pentru perioada 2021 – 2025 este format din:

Florin Bană, președinte

Adrian Glăvan, secretar

Costel Budeanu Balan, membru

Marian Anghel este inițiatorul, membru fondator și primul președinte al Societății Ghizilor din 2013 până în 2021.

El a început și coordonat pe întreaga durată (4 ani) procesul de afiliere a României la UIMLA, care s-a încheiat în aprilie 2017 la Geneva cu acceptarea României ca membru cu drepturi depline.

Din acest an (2021) este vicepreședinte al UIMLA făcând parte din Biroul Executiv al acestui for internațional alături de o echipă formată din doi britanici, un ceh și un olandez.

Noul președinte SGLM – Florin Bană, este un fost ofițer VM de carieră, astăzi în rezervă, participând de-a lungul carierei în diferite misiuni militare în Europa și în afara ei.

A devenit membru al SGLM în 2015 fiind implicat, ulterior, în activitatea de pregătire a liderilor montani internaționali români în calitate de instructor.

Florin Bana (SGLM Centru)

 

 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels