Crai. Birou informareRecent, la mijlocul lunii aprilie 2016, administrația Parcului Național Piatra Craiului (PNPC) a inaugurat oficial centrul de vizitare al Parcului, situat la marginea orașului Zărnești, înspre zona Plaiul Foii.

În cadrul acestui centru de vizitare, Societatea Ghizilor va deschide în perioada imediat următoare, un birou de informare cu privire la turismul activ în cadrul Parcului și nu numai.

Astfel, pe lângă numeroase informații despre Parcul Național Piatra Craiului, turiștii interesați pot afla, în funcție de sezon și ultimele noutăți cu privire la turele de drumeție, cățărare pe stâncă, ciclism, alpinism sau schi de tură… ce se pot practica în zona Pietrei Craiului.

De asemenea, prin intermediul acestui birou al ghizilor montani se vor populariza programele turistice oferite de membrii Societății Ghizilor care sunt activi în zona Piatra Craiului, dar și cele oferite de ghizii montani locali – Zărnești, care sunt autorizați legal dar nu sunt încă membri SGLM.

Crai. Birou informareÎn acest fel, Societatea Ghizilor încurajează practicarea unui turism montan responsabil și corect față de natură, munte și viitori clienți, oferind serviciile de calitate ale unor ghizi sau lideri montani autorizați, competenți și bine pregătiți pentru a organiza activități montane în cadrul Parcului.

Acest birou al ghizilor montani din cadrul centrului de vizitare al Parcului Național Piatra Craiului, este doar un prim pas dintr-un protocol mai amplu de colaborare pe termen lung, încheiat între Societatea Ghizilor – președinte Marian Anghel și administrația Parcului – director Mircea Vergheleț.

O colaborare benefică, sperăm noi, în care specialiștii în domeniul ariilor protejate își dau mâna cu specialiștii în turismul montan, pentru toți oamenii de munte din România care iubesc muntele și în special, acest masiv unic care este Piatra Craiului.

Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels