Intalnire. Hasmas

Profesia de ghid montan este una care se desfășoară în teren accidentat și cât timp sunt activ profesional, ghizii au nevoie permanent de informații la zi, tehnici, metode, legislații etc.

Pentru menținerea unui nivel ridicat de pregătire profesională, toți membrii noștri participă periodic la module speciale pentru dezvoltarea profesională continuă (CPD) pe diferite tematici.

Zilele trecute, cu ocazia întâlnirii tehnice din cheile Bicazului, s-au desfășurat două astfel de module cu tematica:

  • parcurgerea traseelor de via ferrata;
  • traversarea torenților de apă;

La aceste module au participat atât ghizii montani – membrii activi pentru care modulele CPD sunt obligatorii, cât și membrii aspiranți și simpatizanții care s-au înscris la ele.

Și pentru că viitorul breslei noastre contează foarte mult, nu am ratat ocazia de socializare activă, organizând suplimentar ture de drumeție pentru adulți și copii – juniorii SGLM, precum și cățărare pe stâncă.

În paralel cu modulele CPD, în cadrul întâlnirii din munții Hășmaș s-a desfășurat și adunarea generală a membrilor Societății Ghizilor.

Pentru detalii privind deciziile luate cu această ocazie, vă rugăm să contactați direct secretariatul.

Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels