ISSWISSW (Workshop-ul Internațional pentru Știința Zăpezii) este cea mai mare conferință de zăpadă și avalanșă din întreaga lume. Se organizează în mod constant din 1976, în America de Nord și Europa.

În octombrie 2018, aceasta va avea loc în Innsbruck, Austria.

Succesul ISSW constă în motto-ul său: “O fuziune a teoriei și a practicii”.

Progresele în domeniul științei zăpezii, avalanșelor și rapoartele din teren sunt elemente esențiale ale conferinței, iar cunoștințele științifice răspund experienței practice.

Conferința Innsbruck 2018 se bazează pe această idee, încercând să ridice procesul de fuziune la un nou nivel prin numeroase activități.

Organizațiile și persoanele din România interesate de studiul zăpezii, sunt invitate să participe la această conferință internațională.

Societatea Ghizilor împreună cu Administrația Națională de Meteorologie (ANM) și alte organizații de profil, încearcă să realizeze o listă comună cu persoanele din România interesate să participe la această conferință.

Vă rugăm să ne contactați direct pentru mai multe informații.

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay