modul IML. Harghita

În a doua jumătate a lunii ianuarie, în munții Harghita a avut loc un nou modul de pregătire profesională a viitorilor ”International Mountain Leaders” (IML) români.

Acesta s-a desfășurat de marți până duminică și a cuprins atât teorie, în primele zile, cât mai ales practică, indiferent de condițiile meteo.

Legislație românească și internațională, organizare profesională națională și internațională, nivologie și avalanșe, accidente și serviciul Salvamont în munții Harghita au fost printre temele prezentate pe larg indoor, în sala de curs de la pensiunea Sugo.

Partea practică s-a desfășurat atât ziua cât mai ales noaptea, în condiții meteo dificile (frig, viscol, ninsoare) pe o zăpadă excelentă și a cuprins printre altele: managementul grupului în condiții dificile, navigația în teren montan de iarnă, bivuacul în zăpadă, nivologie și căutarea în avalanșe…

Structura programului de instruire, seriozitatea și nivelul lectorilor face diferența clară dintre diferitele cursuri de pregătire profesională în teren montan, care există astăzi în România.

Tocmai de aceea, spre deosebire de restul, cursurile organizate de noi sunt singurele recunoscute internațional și care oferă un bagaj coerent și consistent de cunoștințe specifice, dincolo de atestate și ”diplome” românești.

Mulțumim cu această ocazie, încă o dată, prietenilor de la Salvamont Odorhei, în special lui Attila Szikszai și Emerich Puskas care ne-au sprijinit încă o dată pentru realizarea în bune condiții a cursului nostru.

Următorul modul de pregătire IML va avea loc în luna martie a.c.

Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels