Examen de evaluare IMLÎn weekendul 17-18 octombrie 2015 s-a organizat în munții Bucegi examenul de intrare la cursul de ”Lider Montan Internațional” (IML).

Vezi mai multe fotografii realizate în cadrul evaluării.

Deși s-au primit un număr mare de aplicații pentru acest curs profesional, persoanele participante la examen au fost selectate pe baza experienței demonstrate prin dosarele de înscriere.

În cadrul examenului de intrare se verifică practic (în teren) și teoretic, experiența viitorilor lideri montani, respectiv a informațiilor din dosar.

Este un examen cu probe eliminatorii, care se desfășoară pe durata a două zile:

Ziua 1 (evaluare teoretică):

– interviu în fața comisiei de evaluare;

– test grilă;

Ziua 2 (evaluare practică):

– deplasare în teren montan variat (800m dif. de nivel, 19km), cu greutate minimă impusă (8kg) într-un timp impus;

Examen de evaluare IMLComisia de evaluare a fost formată din patru membri si Societății și un observator extern, mentor delegat din partea UIMLA la care SGLM este membru afliat.

După finalizarea examinării teoretice, în prima seara s-a discutat, de asemenea, despre experiența liderior montani din Bulgaria, vizionându-se și un film despre activitatea colegilor de la sud de Dunăre.

Cursul IML organizat de către Societatea Ghizilor, este singurul curs de formare profesională care se desfășoară în România – în munții Carpați și este recunoscut la nivel internațional, oferind liderilor montani români posibilitatea ca, pe baza experienței montane din țară, să poată lucra oficial pe întreg mapamondul.

Mai multe detalii despre cursurile și activitățile desfășurate de noi, se pot afla din paginile site-ului.

Pentru informații suplimentare, folosiți pagina de contact.

Categories: Știri

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay