examen. IML. Bucegi

În urma selecției primare pe baza dosarelor depuse la secretariatul SGLM, pentru examenul de intrare la cursul nostru internațional (Lider Montan Internațional – IML) au fost acceptate 14 persoane (aprox. 24% din totalul aplicanților). Este o evoluție pozitivă față de examenul precedent când, pe un fond general de supra-evaluare a propriilor competențe, în examen au intrat doar 19% din aplicanți, peste 80% fiind respinși!

De asemenea, ne bucurăm să constatăm interesul crescut pentru cursurile noastre și în țările din jurul României, la examen fiind deja acceptate și persoane vorbitoare de lb. română din R. Moldova și R. Cehă.

Examenul va avea loc în munții Bucegi în weekendul 20-22 octombrie și va consta în trei probe eliminatorii, în conformitate cu standardul profesional internațional:

  • interviu în fața comisiei de evaluare;
  • probă teoretică;
  • probă practică;

Le urăm succes tuturor candidaților!

 

 

 

 

 

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay