modul 3. curs IML. Bucegi

La finalul lunii ianuarie 2017 va avea loc evaluarea de iarnă a cursanților IML români. Aceasta se va desfășura în munții Cindrel pe durata a cinci zile și va cuprinde atât probe teoretice cât și practice, specifice de iarnă.

La partea practică este inclusă, printre altele, deplasarea în teren montan neamenajat cu două nopți bivuac în zăpadă.

O dată cu finalizarea evaluării de iarnă a aspiranților IML, se va intra în anul 2 de formare profesională a Liderilor Montani Internaționali, care este dedicat consolidării cunoștințelor specifice munților Carpați și mai ales pregătirii internaționale.

În acest sens sunt programate mai multe ieșiri în munții din afara Româniai, în teren specific Liderilor Montani, activități organizate împreună cu partenerii noștri din cadrul UIMLA.

Cursul IML a început în toamna 2015 și în această vară se va finaliza, urmând începerea unui nou ciclu de formare profesională.

Din numărul total de români care au dorit să se înscrie la cursul IML în toamna 2015 în urma evaluărilor conform standardului internațional au intrat în anul 1 sub 20%.

modul 2. curs IML

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay