Adunarea generală anuală a UIMLA va avea loc în 6 și 7 noiembrie 2020. Planificată inițial să aibă loc la Starigrad în Croația, ea va avea loc online din cauza crizei actuale de sănătate.

Deoarece acesta este un eveniment virtual, costurile de participare sunt reduse și permite, deasemenea, participarea mai ușoară a colegilor noștri din Japonia, America de Sud și Nepal, de exemplu.

Însuși Biroul Executiv UIMLA format din cinci persoane a folosit în mare măsură videoconferința în ultimii trei ani, reducând costurile, timpul de călătorie, amprenta ecologică și îmbunătățind cooperarea noastră.

La fel ca majoritatea organizațiilor din prezent, ne așteptăm ca această utilizare a tehnologiei să fie încorporată în practica viitoare și suntem încântați să raportăm că am fost bine pregătiți pentru acest lucru. La AGA 2019 care a avut loc în Brașov, am reușit să transmitem în direct către delegați din Argentina și Peru, ceea ce a fost o experiență extraordinară pentru UIMLA.

Mai multe despre viitorul congres UIMLA în limbile engleză/franceză.

Categories: Știri

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay