Duminică 22 septembrie a.c. a avut loc la Brașov ceremonia de absolvire a generației 2017/2019 de lideri montani internaționali (International Mountain Leader – IML).

Evenimentul s-a desfășurat la hotel Apollonia din Brașov, care ne-a oferit spațiul necesar cu mare generozitate. De altfel hotelul Apollonia este și locul unde se va desfășura la începutul lunii noiembrie a.c. congresul internațional anual al UIMLA.

Programul ceremoniei a cuprins două momente principale:

  1. prezentări și decernările însemnelor specifice profesiei, în sala de conferințe a hotelului;
  2. salutarea publică a orașului gazdă Brașov și o vizită la mormântul lui Carl Lehmann, singurul ghid montan din țara noastră care are o stradă în oraș cu numele său;

Ca invitați speciali au participat reprezentații Asociației de Ecoturism din România (AER) – Andrei Blumer precum și unul din cei care au participat la reformarea profesiei de ghid montan în România, după 1989 – Lucian Pașca.

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay