Duminică, 22 septembrie a.c. în Brașov, va avea loc ceremonia de absolvire a noii generații românești de lideri montani internaționali – International Mountain Leader (IML).

Un cadou special oferit societății românești, iubitorilor muntelui și Brașovului, de către Societatea Ghizilor și Liderilor Montani, cu ocazia Zilei Internaționale a Munților Carpați.

După doi ani de pregătire profesională vara și iarna, atât în munții din România cât și în afara țării, opt români vor primi ecusoanele și recunoașterea profesională națională și internațională și încă doi certificarea internațională.

Cei 10 noi absolvenți se alătură celor opt profesioniști internaționali români care deja lucrează în breasla liderilor montani, în țară și pe plan mondial și totodată marii familii internaționale UIMLA care numără aproximativ 6.000 de profesioniști pe tot globul.

Recunoașterea internațională a calificării românești oferă dreptul legal de muncă cetățenilor români, în întregul spațiu UE și peste tot în lume. Ea este valabilă doar din aprilie 2017 atunci când, în urma unui proces complex desfășurat pe durata a patru ani de către SGLM, primul român a obținut ecusonul IML în cadrul congresului internațional UIMLA de lângă Geneva, Elveția.

Ceremonia va avea loc în Brașov, la poalele Tâmpei, în sala de conferință a hotelului Apollonia, str. Neagoe Basarab nr. 7

Sunt invitați toți cei care doresc să ne cunoască mai îndeaproape, să descopere meseria de ghid montan sau cei care doresc să afle detalii despre modul de desfășurare a cursurilor profesionale SGLM, acest eveniment fiind o bună ocazie de a discuta direct chiar cu absolvenții.

Accesul liber.

Programul evenimentului

ora 11.00

  • deschidere ceremonie;
  • prezentare invitați speciali;
  • prezentarea breslei și a profesiei;
  • prezentarea ciclului de instruire 2017 – 2019
  • prezentare proiecte finale absolvenți;
  • decernare ecusoane și certificate;

ora 14.00

  • încheiere ceremonie
  • omagiu adus înaintașilor din breaslă – ghidul montan brașovean Carl Lehmann;

 

 

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay