curs IML. Ciucas

Societatea Ghizilor este singura asociație profesională a ghizilor montani din România care este afiliată internațional, fiind membru UIMLA.

Modulul de instruire a viitorilor IML s-a desfășurat în munții Ciucaș, la mijlocul lunii februarie a.c fiind primul modul de iarnă din anul 2 de formare profesională.

Cu această ocazie am avut și un audit internațional din partea comisiei tehnice UIMLA, care a avut ca scop verificarea nivelului și calității pregătirii profesionale a viitorilor Lideri Montani Internaționali (IML).

Pe parcursul modului s-au făcut diferite activități practice și teoretice pentru consolidarea cunoștințelor și a competențelor liderilor români printre care: managementul grupului în teren montan, navigație, siguranța grupului în teren accidentat, bivuac improvizat, analizarea zăpezii și căutarea în avalanșă, transportul unui accidentat…

Următorul modul de iarnă va avea loc în luna martie a.c. și se va desfășura în munții Tatra Înaltă (Slovacia).

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay