În perioada 14 – 18 martie a.c. în Bușteni, Bucegi, a avut loc Adunarea Generală a membrilor SGLM și modulele de dezvoltare profesională continuă (CPD) anuale ale ghizilor montani și liderilor internaționali.

Agenda adunării a fost largă și consistentă, desfășurându-se pe durata a două zile (joi și duminică), exclusiv pentru membrii activi (prima zi) și pentru toate categoriile de membrii (ultima zi).

Cu mulțumiri vechiului CD pentru munca importantă depusă, noul consiliu director (CD) care va conduce activitatea Societății în perioada următoare (2018 – 2022) este următorul:

În cadrul adunării, pe lângă altele, Marian Anghel a prezentat și anuarul statistic SGLM 2015, în pregătire fiind cele pentru anii 2016, respectiv 2017.

Modulele CPD desfășurate pe durata a două zile au avut ca teme majore:

  • securitatea/managementul grupului de turiști pe schiuri de tură (Bucegi) – lector: Marian Anghel
  • securitatea/managementul grupului de turiști pe rachete (Baiului) – lector: Florin Bană;
  • verificarea și întreținerea echipamentului individual și colectiv de protecție – lector: Adrian Glăvan;

Suplimentar, în cadrul CPD-urilor Marian Anghel a prezentat și propunerea noului sistem de clasificare a traseelor de carpatism (scrambling) care se parcurg în mod constant în munții Bucegi și Piatra Craiului precum și ceva mai rar, în munții Ceahlău.

În ultima zi au participat la discuții simpatizanții și noii membri aspiranți SGLM, această întâlnire fiind o bună ocazie pentru cunoaștere reciprocă și socializare.

Următoarea adunare generală va fi organizată de către colegii de la SGLM Vest.

Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels