Adunarea Generală AERMarți, 31 martie 2015 în Brașov a avut loc AG a Asociației de Ecoturism din România (AER), la care Societatea noastră este membru cu drepturi depline.

AER este un parteneriat pentru conservarea naturii și turism în România între asociații de turism, organizații neguvernamentale de dezvoltare locală și conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii și agenții de turism.

Conceptul inovator promovat de AER este de a reuni sectoarele public și privat într-un parteneriat pentru conservarea naturii și dezvoltarea turismului durabil realizând, de-a lungul anilor numeroase proiecte pilot în domeniul ecoturismului.

Află mai multe despre misiunea și obiectivele AER.

Astfel, printre membrii AER se numără organizații foarte active și implicate în proiecte locale și regionale de dezvoltare ecoturistică (ong-uri), agenți economici (agenții de turism, pensiuni) sau asociații profesionale (cum este cazul nostru).

De-a lungul a aproape opt ore de discuții, conducerea AER a prezentat membrilor adunați la sediul secundar din Brașov, activitatea asociației din anul 2014, cu plusuri și minusuri.

Dincolo de discuțiile legate de activitatea AER (raport 2014, planuri și proiecte 2015, situație financiară etc.), această adunare generală a dat posibilitatea Societății Ghizilor – ca nou membru AER, să se prezinte în fața membrilor mai vechi și să realizeze contacte pentru viitoare colaborări în țară, în domeniul ecoturismului.

Pentru că așa cum ghizii montani membri SGLM se ajută și se sprijină între ei, toți membrii AER încearcă să se susțină și să se sprijine reciproc în vederea dezvoltării interesului comun: ecoturismul.

Categories: Știri

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels