La începutul lunii septembrie s-a desfășurat în munții Hășmaș modulul 4 de pregătire a viitorilor lideri montani internaționali.

Au fost șase zile de pregătire intensă, teorie și practică… ziua și noaptea… apă, stâncă, busole și bivuacuri.

Instructorii în cadrul acestui modul au fost Costel Balan, Ciprian Constantineanu și Marian Anghel.

Toate modulele de pregătire IML – ”International Mountain Leader” se finalizează cu o evaluare parțială a cunoștințelor practice dobândite.
De această dată au fost evaluate cunoștințele de micro navigație (speed test) ale aspiranților IML.

Cursul românesc de pregătire profesională ”International Mountain Leader” (IML) are o durată de doi ani, fiind format din mai multe module de vară și iarnă care sunt organizate în diferite locuri din România (anul 1) și în munții din afara țării (anul 2).

Toți cetățenii români care urmează și finalizează cursurile SGLM de lider montan internațional obțin o certificare într-o meserie recunoscută ce le dă dreptul de muncă pe munte în cadrul UE și oriunde în lume – UIMLA – Union of International Mountain Leader Associations

Professional Writing Services for Professional Results Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Quality Writing Essays for Academic Accomplishment The Best Service to Write My Essay