Recent, în prima jumătate a lunii martie s-a desfășurat în munții Bucegi al treilea modul de pregătire a viitorilor lideri montani internaționali (IML).

Exercițiile practice au fost dedicate securității în teren montan accidentat pe zăpadă și nu numai, navigației montane, supraviețuirii peste noapte într-un adăpost improvizat și bineînțeles s-au făcut numeroase exerciții de căutare a victimelor în zăpadă folosind metoda germană și standardul internațional.

Partea practică a fost completată de prezentările teoretice și discuțiile pe diverse teme, invitați speciali fiind colegii și prietenii de munte din partea Salvamontului Bușteni. Ei au prezentat pe larg situația accidentelor cu care se confruntă în abruptul estic al Bucegiului și diferitele probleme specifice. Le mulțumim cu această ocazie, încă o dată, pentru acceptarea invitației noastre.

În funcție de evoluția situației crizei coronavirus, următorul modul de pregătire IML va fi organizat în această primăvară în zona Banatului.

Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels