Începând din octombrie 2015, Societatea Ghizilor și Liderilor Montani organizează periodic cursuri de pregătire profesională pentru profesia de Lider Montan Internațional.

Liderul Montan Internaţional sau ”International Mountain Leader” (IML) este pregătit în România de către Societatea Ghizilor și Liderilor Montani, fiind recunoscut și calificat să conducă, să înveţe, să acorde suport şi să instruiască clienţii săi, contra cost sau voluntar, în toate zonele montane din lume, indiferent de anotimp și altitudine, până la limita zăpezii permanente (ghețari).

Cursul IML se desfășoară pe durata a doi ani iar modulele de pregătire se organizează atât în țară în anul 1 cât și internațional pe parcursul anului 2.

SGLM este afiliată la UIMLA (Union of International Mountain Leader Associations) din 2013 și primele cursuri de formare profesională au început în 2015.

Din acel moment și până azi, în cadrul școlii SGLM s-au organizat nu mai puțin de 15 module naționale de pregătire și 6 module internaționale.

Din 2015 și până în acest moment, un număr de 12 cursanți au trecut examenele finale și au absolvit cursul devenind lideri montani cu certificare recunoscută internațional .

În prezent 10 aspiranți IML se află la jumătatea anului 2 de pregătire.

Care ar fi motivele pentru care ai aplica pentru acest curs de pregătire profesională:

  • Recunoaștere internațională a competențelor obținute în urma cursului românesc de calificare;
  • Asigurare profesională pentru activitățile montane;
  • Cursuri de pregătire profesională continuă (CPD)
  • Apartenența la SGLM, o asociație profesională recunoscută internațional, având colegi de breaslă din România, UK, Franța, Elveția, Bulgaria și Cehia;

Mai multe detalii legate de curs pot fi găsite aici.

Pentru documentația necesară înscrierii la curs (ghidul candidatului, fișa de înscriere respectiv detaliile referitoare la examenul de admitere) puteți aplica aici

Data limită pentru depunerea dosarului de înscriere este 15.Octombrie.2021.

 

Categories: Știri

Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels