Curs de formare profesională ”ghid montan”Societatea Ghizilor și Liderilor Montani, asociație profesională a ghizilor montani români afiliată internațional la UIMLA, începe înscrierile pentru cursul de specializare în meseria de “ghid montan”, care se va desfășura în perioada aprilie 2015 – aprilie 2016.

Cursul se adresează persoanelor cu o bogată experiență montană, care doresc să obțină certificatul oficial de ghid montan, care le acorde dreptul de a conduce grupuri de persoane în munții Carpați, atât vara cât și iarna.

Ghidul Montan Național (GMN) are competențele necesare pentru toate tipurile de activități turistice montane în Carpații românești, inclusiv:

– Drumeție de vară și de iarnă (pe rachete);

– Cățărare pe stâncă (în teren de aventură și escaladă);

– Alpinism (inclusiv cățărare pe gheață și mixt);

– Schi de tură;

Cursul de formare profesională organizat de SGLM se desfășoară pe durata unui an de zile, în munții Carpați și este format din mai multe module de instruire teoretică și practică, cu durata între 3-6 zile. Află mai multe detalii despre curs.

Termen limită de înscriere: 27 martie 2015

Examen de intrare: 3-5 aprilie 2015.

Toate persoanele interesate să urmeze acest curs profesional, sunt rugate să contacteze secretariatul SGLM pentru a obține toate informațiie necesare:

Secretariatul SGLM

Adrian Glăvan

Tel: 0744.261.737

Email:

adi.glavan@par-alpingrup.ro

adi_glavan@yahoo.com

Categories: Știri

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels