Ca asociație de breaslă ce reunește ghizii montani români activi în această meserie, SGLM acumulează anual, un număr impresionant de zile pe munte, în ture de cățărare, schi, alpinismul sau drumeție.

Pentru a veni în sprijinul membrilor săi, SGLM încearcă permanent să obțină facilități în vederea achiziționării de echipamente de munte, prin colaborarea cu firme producătoare de echipament tehnic specializat, pentru profesioniști.

În acest moment, membrii SGLM sunt susținuți de:

ABS (Germania)Sigla ABS_Logo_english

Acest firmă partener este faimosul inventator și producător al rucsacilor de salvare din avalanșă, care oferă 97% șanse de supraviețuire dintr-o avalanșă.

În urma partenerialul cu reprezentantul român al firmei ABS, toți membrii SGLM au o serie de avantaje și facilități la achiziționarea acestui echipament și serviciile post-vânzare.

Site-ul reprezentantului în România: Rucksack Shop.

 

 

Sigla Sealskinz_logoSEALSKINZ (UK)

Producătorul englez al incredibilelor șosete impermeabile care, alături de mănuși și fesuri impermeabile, asigură maxim confort în condiții meteo dificile.

În urma partenerialul cu reprezentantul român al firmei Sealskinz, toți membrii SGLM au o serie de avantaje și facilități la achiziționarea acestor produse.

Site-ul reprezentantului în România: Rucksack Shop.

Pentru a afla mai multe detalii privind avantajele membrilor SGLM, contactați direct secretariatul.