Activitatea Societății Ghizilor Montani este activitatea membrilor săi, ghizi montani atestați de cătreMinisterul Turismului și care lucrează în breslă în mod constant, de-a lungul anului.

Coperta-SGMRaportul de activitate SGM adună întreaga activitate desfășurată de membrii săi pe parcursul anului 2011, fiind defalcată pe două mari tipuri de activități:

– activități specifice: ture pe munte de drumeție, schi, cățărare și alpinism;

– activități nespecifice: tabere cu copii, teambuilding, ture MTB, speoturism, canioning.

De asemenea, datele statistice ne oferă în premieră o imagine de ansamblu asupra grupelor montane cele mai atractive din Carpații românești și în general, o situație a activității de turism montan activ, pentru anul 2011.

În 2011, din cei aproximativ 1.500 de persoane care au apelat la serviciile ghizilor montani SGM, cei mai mulți au fost românii (76%).

Statistica detaliată este disponibilă membrilor SGM pe site.

Raportul este disponibil și persoanelor implicate în cercetare turistică românească. Vă rugăm să ne contactați în acest sens, cu detalii privind activitatea de cercetare.

Categories: Știri

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder
Transform Your Ideas Into Winning Essays with Professional Writing Superior Quality Writing for Top Essay Results The Best Essay Writing Services for High Quality Papers Quality Writing Services Offering Affordable Prices Exceptional Writing Services for All Academic Levels